15.1 C
Tešanj
Nedjelja, 26 Marta, 2023
spot_img

Novi šef stručnog štaba jelaškog Borca je Miralem Pašić

04.12.2015. godine u prostorijama klubane stadiona Šibovi u Jelahu je održana sjednica Upravnog odbora FK Borac Jelah sa slijedećim dnevnom redom:
1. Razmatranje izvještaja o radu kluba u proteklom periodu,
2. Razmatranje informacije o izgradnji stadiona sa umejtnom travom i pomoćnog stadiona
3. Zakazivanje Skupštine kluba
4.Utvrđivanje prijedloga za izbor sportiste općine tešanj za 2015.godinu.

Pod tačkom jedan Upravni odbor je konstatovao da je ovo jedna od najuspješnijih godina u postojanju kluba, jer je pored solidnih rezultata svih selekcija kluba i škole nogometa izgrađen stadion sa umejtnom travom, pomoćni teren kluba, sanirana kompletna kupatila u klubani, izgrađeno centralno griajnje u klubani i mnogo drugih stvari, koje će biti prezentirano na skupštini kluba, ali i široj javnosti.
Trebamo naglasiti da je kadetska ekipa FK Borac sezonu 2014/2015 završila kao treća ekipa U FBiH, a da je pionirska ekipa igrala završnicu pionorskog prvenstva NS Ze-Do kantona.

Za novog šefa stručnog štaba imenovan je Miralem Pašić, a ovih dana će se organizirati zajednički sastanak Upravnog odbora sa svim trenerima u klubu, a vezano za analizu proteklog prvenstva i pripreme za proljetni dio sezone 2015/2016.

Pod tačkom dva Upravni odbor je razmatrao informaciju oko izgradnje stadiona sa umjetnom travom i pomoćnog stadiona, te će ubrzo biti urađen i finansijski izvještaj kluba.

Pod tačkom tri zakazana je Izvještajno-izborna skupština kluba za 31.januar 2016.godine.

Pod tačkom četiri Upravni odbor je izvršio predlaganje kandidata za manifestaciju „Izbor sportiste općine Tešanj za 2015.godinu“.

Povezane vijesti

POVEŽITE SE

58,533FansLike
294FollowersFollow
2,040SubscribersSubscribe

Najnovije vijesti