5.3 C
Tešanj
Petak, 19 Aprila, 2024

Novi šef stručnog štaba jelaškog Borca je Miralem Pašić

04.12.2015. godine u prostorijama klubane stadiona Šibovi u Jelahu je održana sjednica Upravnog odbora FK Borac Jelah sa slijedećim dnevnom redom:
1. Razmatranje izvještaja o radu kluba u proteklom periodu,
2. Razmatranje informacije o izgradnji stadiona sa umejtnom travom i pomoćnog stadiona
3. Zakazivanje Skupštine kluba
4.Utvrđivanje prijedloga za izbor sportiste općine tešanj za 2015.godinu.

Pod tačkom jedan Upravni odbor je konstatovao da je ovo jedna od najuspješnijih godina u postojanju kluba, jer je pored solidnih rezultata svih selekcija kluba i škole nogometa izgrađen stadion sa umejtnom travom, pomoćni teren kluba, sanirana kompletna kupatila u klubani, izgrađeno centralno griajnje u klubani i mnogo drugih stvari, koje će biti prezentirano na skupštini kluba, ali i široj javnosti.
Trebamo naglasiti da je kadetska ekipa FK Borac sezonu 2014/2015 završila kao treća ekipa U FBiH, a da je pionirska ekipa igrala završnicu pionorskog prvenstva NS Ze-Do kantona.

Za novog šefa stručnog štaba imenovan je Miralem Pašić, a ovih dana će se organizirati zajednički sastanak Upravnog odbora sa svim trenerima u klubu, a vezano za analizu proteklog prvenstva i pripreme za proljetni dio sezone 2015/2016.

Pod tačkom dva Upravni odbor je razmatrao informaciju oko izgradnje stadiona sa umjetnom travom i pomoćnog stadiona, te će ubrzo biti urađen i finansijski izvještaj kluba.

Pod tačkom tri zakazana je Izvještajno-izborna skupština kluba za 31.januar 2016.godine.

Pod tačkom četiri Upravni odbor je izvršio predlaganje kandidata za manifestaciju „Izbor sportiste općine Tešanj za 2015.godinu“.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti