21.3 C
Tešanj
Srijeda, 29 Maja, 2024

Odlično pripremljeno, posluženo bez suvišnih priloga: Nenamjenski krediti ProCredit Bank

Dobar recept uključuje fine, svježe namirnice i obilje začina. Ipak, najbolji su uvijek najjednostavniji recepti sa svega nekoliko, ali vrlo kvalitetnih sastojaka. Sigurno se sada pitate kakve veze recepti imaju sa nenamjenskim kreditima?

ProCredit Bank je početkom mjeseca klijentima ponudila svoj novi proizvod, odlično i pažljivo pripremljen nenamjenski kredit. Odgovor na moguće pitanje zašto ovakvih kredita nije ranije bilo u banci daje direktor Retail sektora, Amir Termiz.

Svjež, nov i odlično pripremljen

„ProCredit Bank u BiH posluje već 27 godina i, iako sve vrijeme naravno posluje i sa fizičkim licima, bila je prepoznatljiva kao banka za poslovne subjekte. Sada je vrijeme za revoluciju u poslovanju i da nas fizička lica prepoznaju kao svoju banku, a s tim dolaze i pažljivo osmišljeni proizvodi poput ovog“, objašnjava direktor Retail sektora, Amir Termiz i nastavlja kako tema kuhanja u video spotu nije slučajno odabrana. „Cijela se priča o ovakvim pogodnostima za klijente dugo ‘kuhala’ i željeli smo biti sigurni da ćemo tržištu ponuditi nov, svjež i različit pristup, a ovaj nenamjenski kredit je upravo takav. Nov, svjež i perfektno pripremljen“, zaključuje.

Bez priloga, molim!

Maksimalan iznos ovog kredita je 50.000 KM, a otplatni rok je do 120 mjeseci. Fiksna kamatna stopa, već od 3,99%/EKS, vrijedi cijelo vrijeme trajanja kredita. Od priloga, zasigurno vam neće biti servirani dodatni troškovi poput osiguranja, niti će vam biti zaračunate naknade za obradu kredita. Apliciranje je izuzetno jednostavno, odvija se online i osmišljeno je tako da najviše odgovara onima koji imaju najmanje vremena da čekaju u redovima ili popunjavaju beskrajnu papirologiju. Dodatni začin koji daje posebnu aromu cijelom ovom receptu je da ćete kroz cijeli proces, od apliciranja do isplate, proći laganim koracima i bez odvajanja previše vremena, osim onog koje ćete provesti planirajući kako ćete najbolje iskoristiti ova sredstva. Možda za renoviranje koje već dugo priželjkujete? Ili egzotično putovanje o kojem ćete pričati i unucima? Ili ćete sebi konačno priuštiti dugo priželjkivane nove tehnologije? To je vaša stvar. Vaš novac, vaš odabir.

Za narudžbu iz ProCredit kuhinje dovoljno je kliknuti na link ili pozvati na besplatan broj 080 020 040.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti