13.8 C
Tešanj
Utorak, 5 Marta, 2024

Otac obljubio svoju maloljetnu kćerku

Jeziv slučaj prijavljen je policiji u Gornjem Milanovcu. Zbog sumnje da je počinio krivično djelo obljuba djeteta je uhapšen muškarac (38).

Njemu se na teret stavlja da je obljubio svoju kćerkicu (13) sa kojom živi, a zlostavljanje djeteta prijavili su iz osnovne škole koju djevojčica pohađa.

– Dijete se najpre požalilo razrednom starješini da je otac dodiruje i pipka. Razredni je odmah uključio pedagoga koji je odmah nakon razgovora s djetetom pozvao policiju. Djevojčica je jednom prilikom od oca, navodno tražila da stavi pirsing, i pokazala mu dio tijela gdje bi željela da se on nalazi. Potom je otac djevojčice tražio od nje da se skine, a potom je dodirivao po tijelu. Prema saznanjima djetetu je izvršena i penetracija prstom – kaže izvor iz policije, prenosi Kurir.

Osumnjičenom za zlostavljanje djeteta određen je pritvor, a na teret mu se stavlja krivično djelo obljuba djeteta za koje je zaprijećena kazna zatvora od pet do 15 godina.

Prema nezvaničnoj statistici ovo je četvrto hapšenje pedofila u Gornjem Milanovcu za protekle dvije godine.

Pretposlednji uhapšeni Milanovčanin star 58 godina je izvršio samoubistvo dok je s nanogicom čekao da bude smješten u zatvorsku ćeliju zbog obljube djevojčice stare 13 godina.

Izvor: crna-hronika

Povezane vijesti

Najnovije vijesti