Otkud astronaut u Jelahu?

Otkud astronaut u Jelahu?

8072
0
PODIJELI

Otkud astronaut kod nas? 

Iako se u čitavom svijetu pa tako i u našoj općini u zadnje vrijeme dešavaju dosta neobične stvari, danas smo ipak svjedočili nečemu nezapamćenom… Kao što smo već objavili, u jutarnjim satima se Jelahom i Tešnjom prošetao, ni manje ni više, nego astronaut. Pravi pravcati, što bi se reklo. Prolaznici su zastajali i u čuđenju gledali, dobacivali razne komentare i pitanja te također uskakali za fotografiju.

Možda je skrivena kamera? Je li astronaut ispao iz rakete najnovije misije Elona Musk-a? Vjerojatno Dubioza snima novi spot? Da li neko potajno razvija svemirski program o kojem javnost još uvijek nije informisana? Samo su neka od pitanja koja su se pojavila u glavama naših sugrađana. 

Naši reporteri na terenu su istražili o čemu se radi i preko pouzdanih izvora smo ipak došli do konkretnijih informacija. Astronaut je izgleda samo danas bio gost u našem gradu i nije došao na momačku večer, nije nuspojava vakcine na koronu, ili izaslanik neke političke stranke. Astronaut je došao da ponudi prilike za zapošljavanje. 

Kako saznajemo, dolazi nam iz kompanije NSoft, čije je sjedište u Mostaru no ima urede u Zagrebu i Maglaju. Radi se o kompaniji koja je inače jedan od svjetskih lidera u razvijanju softvera za industriju zabave i svoje proizvode plasira u 40 zemalja svijeta a broji čak preko preko 300 uposlenika od kojih je jedan i ovaj simpatični astronaut.

Stvarni razlog  posjete našem mjestu je najava otvaranja novih radnih mjesta u njihovom maglajskom uredu, te program edukacija za Tech Support Operatore koji će organizirati u idućem mjesecu.  Zapratite ih na Facebook i Instagram profilima kako biste bili pravovremeno obaviješteni o svim prilikama za educiranje i zapošljavanje u našem komšiluku.

/Sponzorisani članak/

NEMA KOMENTARA