22.7 C
Tešanj
Utorak, 25 Juna, 2024

Ovo je tinejdžer iz Doboja koji se sumnjiči za ubistvo Saše Kulišića: Sa ljubavnicom ubio njenog muža

Bosnu i Hercegovinu, ali i region potreslo je brutalno ubistvo Saše Kulišića (46) iz Doboja koji je ubijen u šumi Preslica.

Policija je juče oko 13 časova pronašla njegovo tijelo koje je bilo vezano za drvo. Usta i nos su mu bili oblijepljeni selotejp trakom, piše Srpskainfo.

Jedan od osumnjičenih za svirepo ubistvo u Doboju je Dražen Lazarević (19) iz ovog grada.

On je zajedno sa Andreom Kajganić (33), suprugom nesrećnog čovjeka, danima prije iznajmio auta u rentakar agencijama u Banjaluci i Doboju, te su detaljno isplanirali zločin.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj je na današnjoj pres-konferenciji otkrio da je žrtva kobnog dana prvo otrovana lijekovima, a zatim su tokom noći supruga žrtve i njen saučesnik upali u kuću.

– Žrtvu je prvo šakom udario L.D. nakon čega su ga vezali i ubacili u auto rentakar agencije i krenuli su prema izletištu. Ispred u autu je bio L.D. a iza njega u autu u kojem je bio vezan oštećeni vozila je Sašina supruga – otkrio je Radinković.

Po dolasku na izletište, A.K. je otvorila gepek i nožem po stomaku izbola supruga, a zatim su ga vezali za drvo.

Sagovornici su za Srpskainfo otkrili jezive detalje ovog nezapamćenog zločina.

– Bio je go, vezan, sa rasporenim stomakom – otkrio je šokantne detalje sagovornik.

Teško ubistvo rasvijetljeno je u rekordnom vremenu, a ubicama prijeti doživotna robija.

Pričaju da je Saša imao četvoro dece, dvoje sa prvom ženom, a dvoje sa drugom, koja mu je i presudila.

– Ove dvije djevojčice koje je imao sa ženom koja mu je na kraju presudila idu u osnovnu školu – pričaju komšije iz dobojskog naselja Vidikovac.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj izjavio je da se radi o monstruoznom ubistvu čiji je motiv ljubavna veza supruge ubijenog i njenog saučesnika.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti