34.9 C
Tešanj
Petak, 19 Jula, 2024

Pampers će podržati tešanjsko porodilište

Pampers će podržati 10 bh. porodilišta sa namještajem za novorođenčad i pelenama.

Roditelji su pomogli u odabiru 10 gradova u kojima će porodilišta biti modernizovana uz podršku Pampersa. Odabrani gradovi su: Zenica, Travnik, Bugojno, Tuzla, Jajce, Bihać, Velika Kladuša, Tešanj, Kakanj i Konjic.

Deset porodilišta, po jedno iz svakog nabrojanog grada, biće podržano od strane Pampersa sa namještajem za novorođenčad i pelenama.

U 2015. Pampers i UNICEF su proslavili 10 godina partnerstva, sa kampanjom “1 pakovanje = 1 vakcina koja spašava život”. U ovom periodu smo pokazali da, zajedno, možemo poboljšati živote majki i djece širom svijeta.

Kao zahvalnicu svim roditeljima iz Bosne i Hercegovine koji su podržali akciju, Pampers želi da podrži 10 porodilišta u Bosni i Hercegovini nudeći namještaj i pelene za novorođenčad. Na ovaj način Pampers nastavlja svoj plan da doprinese brizi beba od prvog dana života, pružajući podršku porodilištima.

Na Pampers Facebook stranici svi su mogli glasati za grad u Bosni i Hercegovini gdje će porodilište biti modernizovano uz pomoć Pampersa. Svaki glas je predstavljao šansu za modernizaciju porodilište iz nekog bh. grada. Na ovaj način, ljudi su pokazali gestu dobre volje koja će pomoći majkama i djeci u Bosni i Hercegovini i širom svijeta, demonstrirajući još jednom da zajedno možemo transformisati svijet na bolje.

Povezane vijesti:
Pampers podržava 10 porodilišta u Bosni i Hercegovini

Povezane vijesti

Najnovije vijesti