Peugoetom naletio na BMW vozeći 170 km/h!

Peugoetom naletio na BMW vozeći 170 km/h!

224
0
PODIJELI

Vozač automobila Peugeot 206 Armin Mehičić (30) iz Tešnja povrijeđen je u ponedjeljak u saobraćajnoj nesreći koja se u prijepodnevnim satima dogodila na putu Banja Luka – Čelinac, u mjestu Zeleni Vir.

Mehičić je velikom brzinom išao iz pravca Čelinca prema Banjoj Luci, iako je na tom dijelu puta brzina ograničena na 40 kilometara na sat. U tom trenutku vozač automobila BMW Darko Moravac skretao je na sporedni put.

Vozač Peugeota navodno je pretjecao više vozila i udario je u BMW, koji je odbačen u kanal. Moravac je iz slupanog automobila izašao nepovrijeđen.

Mještani su izvukli Mehičića iz automobila i pozvali policiju i Hitnu pomoć. Ljekari banjalučke bolnice su utvrdili da vozač Peugeota ima povrede glave i grudnog koša.

Jedan od svjedoka ove nesreće rekao je novinarima da je displej koji upozorava vozače na njihovu brzinu, a koji se nalazi u blizini mjesta nesreće, pokazao da je Mehičić išao oko 170 kilometara na sat.

– Mladić je pričao nepovezano i bile su vidljive povrede glave. Kada se malo pribrao, pitao je gdje se nalazi i kako je došlo do nesreće – rekao je ovaj svjedok.

NEMA KOMENTARA