Pioniri Borca poraženi u prvoj utakmici polufinala od Željezničara 2-0

Pioniri Borca poraženi u prvoj utakmici polufinala od Željezničara 2-0

241
0
PODIJELI

Pioniri FK Borac iz Jelaha poraženi su večeras 2:0 od Željezničlara u Sarajevu, u prvoj utakmici polufinala Prvenstva BiH. Domaćin je imao više od igre, međutim i dječaci sa Jelaha imali su periode u kojima su bili agilniji.

U finišu utakmice Borac je imao idealnu šansu za smanjenje i vjerovatno još veće šanse za plasman u finale, međutim odbrana Željezničara loptu je izbacila sa svoje gol linije. Revanš je za sedam danas na stadionu Šibovi u Jelahu, kada će sigurno Ajdin Mujagić, Edin Husaković, Salih Delić, Benjamin Ćorić, Elmin Hadžikadunić i drugovi, pred svojim navijačima dati svoj maksimum da pobijede goste iz Sarajeva.

Inače, povodom velikog uspjeha, plasmana u polufinale Prvenstva BiH, pionirska selekcija FK Borac i njihovi treneri bili su u četvrtak gosti načelnika Općine Tešanj Suada Huskića koji su općinsko rukovodstvo upoznali o svojim uspjesima. Ovom prilikom, Huskić je čestitao igračima, trenerima i rukovodstvu na dosadašnjim uspjesima te im poželio sreću u narednim utakmicama i periodu.

SPORTZDK.ba/Jelah.info

NEMA KOMENTARA