23 C
Tešanj
Četvrtak, 18 Jula, 2024

Pjesmom se zaljevaju tešanjski ćevapi u Italiji

Sudeći po najavama koje dolaze iz agencije “HM menagment” ove godine bit će itekako raspjevano širem dijaspore s obzirom na to da su u pripremi brojni koncerti. Hare Mujić i Halid Muslimović o dalje su na listi prioriteta agencije koja uglavnom stoji iza organiziranja njihovih gostovanja.

Belmin Ćostović iz Tešnja, inače dugogodišnji biznismen, U Trevisu (Italija) otvorio je restoran balkanske hrane i uz veliku salu u kojoj gostuju poznata estradna imena. Menadžerica navedene agencije Lejla Schultheiss za Ćostovića kaže kako je na jednom mjestu ujedionio BiH, Srbiju, Hrvatsku, Makedoniju itd..

Ujedinio na takav način što mu je želja da svake sedmice u njegovom objektu gostuje netko od popularnih imena. Njegov restoran je jedno od rijetkih mjesta na kojma se okupljaju ljudi iz svih država bivše jugoslavije, a koji žive u tom dijelu Europe.

On je u taj dio Europe dašah Bosne donio i ćevapima iz grila “ENI” iz Tešnja koje ne traže samo bosanci već i rođeni talijani uživajući tako u specijalitetima sa roštilja, ali i dobru muziku svakog vikenda.

Jedan od onih koji će gostovati u njegovom objektu je i sve popularniji Hare Mujić koji će zabavljati publiku u Trevisu 26. marta.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti