12 C
Tešanj
Srijeda, 29 Maja, 2024

Policija pijanom muškarcu oduzela audi, on im polupao prostorije

Pripadnici Policijske stanice Brod lišili su slobode višestrukog povratnika u činjenju prekršaja Z.L.B. iz ovog mjesta, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

“Nakon lišenja slobode, Z.L.B. je smješten u prostorije za zadržavanje lica lišenih slobode prilikom čega je upotrebom fizičke snage oštetio navedenu prostoriju”, rečeno je u Policijskoj upravi Doboj

Kako navode kod vozača koji je upravljao Audijem utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,64 g/kg, a od pomenutog je oduzet automobil.

“Izvršenom kontrolom utvrđeno je da lice upravlja navedenim vozilom prije sticanja prava na upravljanje pod dejstvom alkohola u organizmu u suprotnom smjeru u jednosmjernoj ulici, te je tokom vožnje vršilo naglo startovanje putničkog automobila što je izazivalo škripu pneumatika”, rečeno je u Policijskoj upravi Doboj.

Dodaju da će protiv navedenog lica nadležnom sudu biti podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupaka i dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj o izvršenom krivičnom djelu oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Pomenuto lice, u Registru novčanih kazni ima dug od 1.786 KM, piše Crna hronika.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti