3.5 C
Tešanj
Subota, 4 Februara, 2023
spot_img

Postavio bombu pod auto

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Doboj podnijeće Okružnom tužilaštvu izvještaj o počinjenom krivičnom djelu izazivanje opšte opasnosti protiv osobe inicijala M.M. iz Tešnja koja je priznala da je prije dva dana podmetnula eksplozivnu napravu ispod automobila.

U saopštenju iz CJB Doboj navodi se da je eksplozivna naprava podmetnuta pod vozilo 26. januara oko 3 sata ujutro na parkingu između ulica Jug Bogdana i Stefana Prvovjenčanog, u Doboju.

Automobil je u vlasništvu lica čiji su inicijali takođe M.M., sa područja opština Usora, a koristio ga je R.Š iz Tešnja.

Pripadnici Policijske uprave Tešanj su lišili slobode M.M. na zahtjev CJB Doboj. Istoga dana, na osnovu naredbe Opštinskog suda, izvršen je pretres kuće u kojoj stanuje M.M., kao i automobila “zastava” koji koristi, a u kojem je pronađen jedan upaljač ručne bombe.

M.M. je predat policijskim službenicima Centra javne bezbjednosti Doboj, gdje je tokom kriminalističke obrade u potpunosti priznao izvršenje pomenutog krivičnog djela. Nakon prikupljenih dokaza o događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Doboju, koji je naložio da se M.M. otpusti iz prostorija CJB Doboj.

Povezane vijesti

POVEŽITE SE

58,421FansLike
291FollowersFollow
2,040SubscribersSubscribe

Najnovije vijesti