32 C
Tešanj
Utorak, 16 Jula, 2024

Povratnici iz Nizozemske izgradili odmaralište iz snova

Nisveta i Eniz Hasanović su se iz Nizozemske vratili u Redžiće kod Bratunca i na rijeci Drini napravili jedinstveno odmaralište.

U opštini u kojoj je razvoj turizma strateško opredjeljenje, “River Drina” predstavlja pravo osvježenje, piše Ljudski.ba.

Hasanovići su prvo izgradili bazen sa slanom vodom, za privatne potrebe, koji je unučićima bio na raspolaganju tokom cijele godine.

Potom su u doba pandemije, inspirisani sličnim sadržajima koje su vidjeli u Italiji, napravili i tri apartmana, objašnjavaju.

Eko-rafting klub Rajska plaža i River Drina, uz podršku Opštine Bratunac, pokreću školu plivanja – obuka se dosad odvijala isključivo tokom ljetnjih mjeseci na rijeci Drini.

“Eko-rafting klub će u narednom periodu, u aprilu i maju, organizovati školu plivanja za djecu školskog i predškolskog uzrasta. To će biti obuka neplivača i obuka plivanja 4 kategorije – prsno, kraul, leđno i delfin”, navodi Slavoljub Mlađenović, predsjednik Eko-rafting kluba Rajska plaža.

Apartmani River Drina su obogatili ponudu smještaja u Bratuncu koji sada raspolaže sa 120 ležaja.

Hasanovići su svoju ušteđevinu uložili u ovaj kompleks koji se izdvaja u turističkoj ponudi Bratunca. Kako kaže, i ovaj kraj sada može da se pohvali sadržajima za sve rekreativce i turiste.

 

Povezane vijesti

Najnovije vijesti