15.1 C
Tešanj
Utorak, 5 Marta, 2024

Požar progutao restoran koji je u vlasništvu porodice Kovačević: Šteta 200.000 maraka

Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste informacije o požaru na objektu “Vila Bato” u Pećniku kod Modriče koji se desio u noći 8.9.2022. godine.

Vlasnik objekta je Nedeljko Kovačević zvani Bato, koji je ujedno i vlasnik ustanove Doma Dana.

“U potpunosti je izgorio restoran sa kućom, ugostiteljskim objektom, svadbenom salom, terasom, baštom i dvorištem. Apsolutno se je izgorilo u noći 8.9.2022. godine. O slučaju je obaviješteno i Okružno javno tužilaštvo u Doboju koje rukovodi istragom u cilju utvrđivanja tačnih okolnosti požara. Pričinjena je velika materijalna šteta, oko 200.000KM.” – izjavila je kćerka vlasnika restorana Saška Kovačević.

Mislite li da je podmetnu požar?

“Istraga je u toku, i ne mogu da griješim dušu, ali ne vidim razlog zašto bi neko poštenom čovjeku zapalio objekat. Moj otac je vrijedan i pošten čovjek koji ima ustanovu “Dom Dana” u Modriči, tj centar za smještaj starih i iznemoglih osoba, koji broji preko 50-tak pacijenata. Ali danas je baš sve moguće, i nažalost ništa me ne bi iznenadilo i da je neko ovo namjerno uradio. Nadam se da je ipak bio nesretan slučaj” – izjavila je Saška Kovačević za portal Crna-Hronika.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti