10.8 C
Tešanj
Ponedjeljak, 4 Marta, 2024

Poziv mladim volonterima za prijavu

Imaš između 15 i 30 godina? Voloner_ka si i voliš da pomažeš svojoj zajednici? Želiš usavršavati svoja znanja i vještine kroz volonterski rad, a pritom upoznati volontere i volonterke iz susjednih gradova? Mlada si osoba koja ima slobodnog vremena i želiš ga provoditi upoznavajući nove ljude i druge lokalne zajednice? Ako je odgovor na prethodna pitanja „da“, članovi Regional Youth Partnership mreže te pozivaju da se pridružiš našim aktivnostima.

Ovo druženje je namjenjeno mladim volonterima i volonterkama koji žive u Tešanju, Usori ili Tesliću. Od početka septembra do kraja novembra sprovešćemo niz aktivnosti u svakoj od tri općine/opštine. Družićemo se sa drugim volonterima i volonterkama, članovima i članicama naših lokalnih zajednica i zajedno ćemo raditi na unaprijeđenju naših sredina. Ako želiš biti dio ove inspirativne inicijative i doprinijeti napretku lokalnim zajednicama, pridruži nam se!

Poziv za prijave je otvoren do 25.08.2023. (petak), a  možeš se prijaviti putem ovog linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6Fg28CFztNWojRTIs1SF7UdYZnuDOZWXJmNe0vU-v9Duczg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Za sva dodatna pitanja, možeš nas kontaktirati na broj telefona: 062 392 455.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti