14.2 C
Tešanj
Četvrtak, 23 Maja, 2024

Predstavnici UO FK Borac iz Jelaha održali sastanak sa članovima grupe navijača “12.Igrač Borca” na kojem su dogovoreni veliki projekti za klub!

Predstavnici UO FK Borac iz Jelaha, u sali za sastanke stadiona Šibovi u Jelahu održali su sastanak sa članovima grupe navijača “12.Igrač Borca” koji su u protekloj sezoni pružili veliku podršku klubu i igračima.

Sastanak je otvorio Jasko Sadiković koji je prisutnim predočio dosadašnje stanje uplata i isplata svih članarina, takođe predložio je i da se poboljša sistem prikupljanja članarina koje će pomoći našim članovima da na vrijeme izvrše uplate.

Iskazao je potrebu da se grupa još više omasovi i što više promoviše kako bi i ostali navijači koji dobrovoljno žele da se pridruže dali svoj doprinos klubu, a samim tim i našoj zajednici.

Na sastanku je predsjednik UO Senad S. Subašić u ime kluba pozdravio prisutne članove i zahvalio im na velikom doprinosu koji su učinili u prošloj sezoni, ali poznavajući sve ove navijače zahvalio im se i na svakom drugom vidu pomoći klubu.

Prisutnim je objasnio sa čime se sve klub susreće u toku sezone i van nje, sa svim problemima koji su itekako prisutni i od kojih zavisi i uspjeh samog kluba.

Ponovio je sve ono što je klub u dosadašnjem radu uspio da napravi, od omasovljavanja u svim selekcijama i školi, do infrastrukture kompleksa Šibovi koji je jedan od najuređenijih sportskih objekata u državi, a sve to ne bi bilo moguće bez podrške navijača i cijele zajednice, ali i dobrog rada upravnog odbora kluba.

U pozitivnoj raspravi članova i predstavnika kluba zaključeno je da je FK Borac Jelah kao klub od velike važnosti svima, a najviše našoj široj zajednici jer iz ovog kluba u kojem trenira veliki broj djece iz čitave regije izlaze odrasle osobe koje su svojim odgojem kod kuće ali i u klubu sve do jednog odgovorni građani, sposobni da se nose sa životom i problemima koje život donosi.

Članovi grupe su donijeli jedinstven zaključak da se ova grupa još više omasovi, i da se što više medijski propagira kako bi svi zainteresovani mogli da vide načine kako da pristupe grupi.

Takođe su predstavnici grupe donijeli odluku da se prikupljanje članarine raspodjeli po ulicama, gdje će određeni članovi imati ovlasti da prikupljaju članarinu.

Na kraju sastanka svi su se složili da uspjeh kluba zavisi od potpore navijača i sponzora, i da se svi nadamo da će ova sezona biti sezona fudbalskog kluba Borac iz Jelaha.

Sportskevijesti.com

Povezane vijesti

Najnovije vijesti