20.8 C
Tešanj
Utorak, 28 Maja, 2024

Prenesi platu u ProCredit banku, čeka te 100 KM na tvom novom računu!

ProCredit Bank je početkom oktobra otvorila novu poslovnicu u Jelahu, proširivši time mrežu svojih fizičkih poslovnica u BiH. Ovaj značajan korak u poslovanju banke nije samo ojačao prisutnost ProCredit Bank u ovoj lokalnoj zajednici, nego donosi i određene pogodnosti klijentima koji ranije nisu poslovali s ovom bankom.

ProCredit Bank na tržištu kontinuirano posluje sa fizičkim licima već dugi niz godina. Radi se o jedinoj bh. banci sa 100% njemačkim kapitalom, obzirom da je dio ProCredit Grupacije sa sjedištem u Frankfurtu i poslovnicama diljem Evrope. ProCredit je i prva digitalna banka u Bosni i Hercegovini koja je za svoje klijente osigurala odličnu i intuitivnu mobilnu aplikaciju, a fokus i cilj banke je usluga koja je brza, jednostavna i sigurna za sve klijente.

Cijeneći povjerenje svojih klijenata, a povodom otvaranja nove poslovne jedinice u tešanjskoj regiji, ProCredit Bank je pokrenula i novu kampanju. Naime, svi novi klijenti banke koji otvore račun u banci i prenesu svoja mjesečna primanja u ProCredit Bank će biti nagrađeni bonusom od 100 KM koji će ih čekati na njihovom novom računu. Ponuda vrijedi za sve račune, odnosno prenošenje plate na račun u ProCredit Bank do 31.12.2023. godine.

“Povjerenje naših klijenata je naš prioritet i zato smo u Jelahu, u koji dolazimo prvi put, željeli napraviti prvi korak i pokazati spremnost da budemo na usluzi” rekla je direktorica Odjela za komunikacije i održivo poslovanje u ProCredit banci, Ines Amitović. “Svaki klijent, novi ili postojeći, ima osiguranog ličnog bankara posvećenog klijentovim potrebama. Jako nam je važna personalizirana usluga, a to i neprekidno potvrđujemo različitim programima i pogodnostima koje nudimo klijentima banke. Ova akcija je naš odgovor na dobrodošlicu na koju smo naišli u ovoj regiji i prva je od mnogih koje će u budućnosti uslijediti”, zaključuje Amitović.

Za sve klijente koji se odluče za otvaranje računa u novootvorenoj poslovnici u Jelahu i prenošenje plate u ProCredit Bank mogu kontaktirati banku putem web stranice, društvenih mreža Facebook i Instagram ili ličnim dolaskom u banku na adresi Maršala Tita 20 u Jelahu. Važno je napomenuti da se ova ponuda odnosi isključivo na račune otvorene u poslovnici Jelah i vrijedi do 31.12. tekuće godine.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti