Prijavljen tužilaštvu zbog pucanja u noćnom klubu u Jelahu

Prijavljen tužilaštvu zbog pucanja u noćnom klubu u Jelahu

633
1
PODIJELI

Dana 27.05.2015. godine, od strane Policijske stanice Tešanj, Kantonalnom tužilaštvu Zeničko-dobojskog kantona je dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu i otkrivanju izvršioca protiv lica B.A., rođenog 1981. godine, iz Matuzića, općina Doboj Jug, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo ” Izazivanje opće opasnosti” iz člana 323. stav 3. KZ FBiH i krivično djelo iz člana 52. Zakona o nabavljanju, držanju i nošenju oružja i municije Zeničko-dobojskog kantona.

Kako je utvrđeno, prijavljeni je dana 01.11.2014. godine, oko 23,00 sati, u naseljenom mjestu Jelah, općina Tešanj, u ugostiteljskom objektu “ELITE”, vlasništvo B.H., pucao iz vatrenog oružja-pištolja, za koje oružje nije posjedovao potrebno odobrenje, čime je izazvao opasnost za život više gostiju, koji su se u kritično vrijeme nalazili u unutrašnjosti objekta.

Odsjek za odnose s javnošću,

analitiku i planiranje

Zanimljivosti s drugih portala:
loading...

1 komentar

  1. Hello just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different browsers and both show the same outcome.

Comments are closed.