Prisiljavanje na prostituciju – Uhapšeni monstrumi iz Teslića i Tešnja

Prisiljavanje na prostituciju – Uhapšeni monstrumi iz Teslića i Tešnja

691
0
PODIJELI

Dijana Malić (21) iz Teslića, njen momak Mehmed Omahić iz Tešnja i D. Đ. uhapšeni su juče zbog sumnje da su, pod pretnjom otmice deteta, na prostituciju prisiljavali devojku iz Teslića, koju su fizički maltretirali, tukli, “pržili” strujom i zatvarali u kokošinjac, ukoliko bi odbila da radi za njih.

Monstruozni slučaj razotkrila je kriminalistička policija iz Teslića. Osumnjičena trojka ubrzo je uhapšena i predata Okružnom tužilaštvu u Doboju, a na teret im se stavlja krivično delo trgovina ljudima radi vršenja prostitucije.

– Postoje osnovi sumnje da su D. M. i M. O., pod pretnjom zlostavljanja i razdvajanja od člana porodice, prisiljavali punoletnu ženu iz Teslića na pružanje seksualnih usluga. Klijente je pronalazio D. Đ., čije je vozilo korišćeno za pružanje seksualnih usluga, a naplaćeni novac od klijenata osumnjičeni su međusobno delili – saopšteno je iz CJB Doboj.

U saopštenju se navodi da je žrtva bila izložena i fizičkom zlostavljanju kada bi odbila da izvršava naređenja D. M. i M. O.

– Kada je žrtva odbila da pruža seksualne usluge, D. M. i M. O. su je fizički napali u njenoj kući i udarali je nogama i rukama. Potom su je odveli na područje opštine Tešanj, gde su je izložili različitom mučenju i torturama, pa je žrtvi ukazana lekarska pomoć u dobojskoj bolnici – naveli su u policiji.

Kako saznaje Press, Malićeva i Omahić su nakon premlaćivanja žrtvu “pržili” strujom, a potom su je zatvorili u kokošinjac. Malićeva je i u junu prošle godine uhapšena zbog sumnje da je na blud terala svoju vršnjakinju iz Teslića, koju su takođe zlostavljali i terali je da naga ulazi u reku Usoru, te su to snimali mobilnim telefonima. Protiv Malićeve se vodio i krivični postupak zbog napada na sudiju jednog dobojskog suda, dok je Omahić bio pod istragom zbog trgovine narkoticima.

O. Matavulj

NEMA KOMENTARA