12.9 C
Tešanj
Petak, 1 Marta, 2024

Proizvodi Tešanjskih vrela uskoro u čitavom Arapskom zaljevu

U pogonu Tešanjskih vrela, u kojem pakuju Tešanjski dijamant i Esperanzu, upakovano je prvih 150.000 boca vode pod imenom Natural Spring Water Diamond za kupca u Kuvajtu koji će s brendom Diamond pokrivati distribuciju čitavog Arapskog zaljeva.

Za to tržište su izrađeni sasvim novi dizajni boca i etiketa gdje je primjenjena ‘shrink sleeve’ etiketa koja predstavlja najluksuzniju etiketu na tržištu, što je bio zahtjev Kuvajćana.

“Ubijeđeni su da mogu ugroziti poziciju Eviana na tom tržištu uz ovaj kvalitet vode i s luksuznim pakovanjem na kome se nije štedjelo”, navode u današnjem saopćenju iz kompanije Tešanjska vrela d.o.o.

U međuvremenu, odabrana je internacionalna agencija koja radi pripreme za mineralnu vodu koja će luksuzom i kvalitetom zasigurno biti konkurencija francuskom brendu Perrier.

Iz kompanije Tešanjska vrela ističu da će nakon pošiljke od tri kontejnera, koja će biti podijeljena budućim distributerima, biti izvršene pripreme i uspostavljena dinamika za kontinuiranu isporuku, a koja u prvoj fazi treba biti oko dva miliona boca.
Izvor: FENA

Povezane vijesti

Najnovije vijesti