Proleter nastavlja seriju losih rezultata !

Proleter nastavlja seriju losih rezultata !

355
0
PODIJELI

Danas je Ekipa Proletera odigrala jos jednu katastrofalnu utakmicu, i izgubila rezultatom 3-0 kod kuce,od ekipe Rudara iz Zenice !

Domacini su usli oprezno nakon 2 vezana poraza i smirili igru.
Nakon par propustenih prilika,i poluprilika, stigla je kazna od gostiju iz Zenice, jednom dugom loptom, gosti su pronasli danas izvrsnog Mehmedovica koji je na gresku zadnjeg igraca Proletera i golmana pokupio loptu i u praznu mrezu smjestio loptu.
1-0 za goste !
Nakon jednog starta na centru, Proleterov kapiten je povrijedio zglob noge, gdje je doslo do istegnuca, ili cak poknuca lista noge, te je morao napustiti teren.
Umjesto povređenog Pranjica usao je Amar Hadzikadunic.
Ekipa Proletera nakon toga je napadala ali je to bio rezultat prvog poluvremena.
U drugo poluvrijeme ekipa Proletera ulazi sa jos dvije promjene,izasli su danas veoma losi Toni Pranjic i Semir Makarevic, a u igru su usli mladi Amer Hadzikadunic i Elmir Hasicic, ali ni to nije donijelo neke drasticnije promjene.
Napadali su no bez uspjeha, ekipa Rudara je kaznila to, jednom opet dugom loptom gdje je igrac Rudara pokraj golmana dao i drugi gol.
2 – 0 za goste. poslije toga uslijedio je jos jedan gol, za ekipu Rudara, treci gol je na dusu golmana opet, kojem je lopta ispala i neometano smještena u praznu mrežu.
Mladi Mujkanovic i Amar Hadzikadunic su danas jedni ostavili bar malo zara i borbe na terenu. Spriječili su napade gostiju po krilima. Sve u svemu zasluzena pobjeda gostiju.

Jelah.info

NEMA KOMENTARA