Putem Fonda za povratak BiH obnovljena kuća u Usori.

Putem Fonda za povratak BiH obnovljena kuća u Usori.

818
0
PODIJELI

 

Nakon obnove četiri stambene jedinice putem Fonda za povratak BiH tijekom 2011. godine, ovih dana završena je obnova još jedne kuće u okviru projekta “Obnova stambenih objekata u funkciji povratka raseljenih osoba smještenih na području Zeničko-dobojske županije, čije je prijeratno prebivalište bilo na području ZDŽ i kojima je priznato pravo na privremeni smještaj – 2011”.
Obnovljena je kuća gosp.

Ivana Komuškić iz Omanjske. Navedeni Projekt financirala je Vlada ZDŽ putem Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice ZDŽ. Radove je izvela firma “Teslićka trgovina” d.o.o Teslić, a uložena sredstva iznose 10.754,69 KM.
Ključeve obnovljene kuće Ivanu Komuškiću u ruke je predao ministar za rad, socijalnu politiku i izbjeglice ZDŽ Mirko Trifunović u četvrtak 05.01.2012. godine.

Nadzor nad radovima koje je izvela  tvrtka “Teslićka trgovina” d.o.o Teslić od strane Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice ZDŽ povjeren je firmi “Stilprojekt” d.o.o. Zavidovići. Koordinator na projektu bio je gosp. Mario Pranjić, dipl. sociolog,    
stručni suradnik za pitanja socijalne zaštite, zdravstva, raseljenih i izbjeglih osoba.

 

{gallery watermark=1 watermark:position=se watermark:x=10 watermark:y=8}obnov{/gallery}

 

Izvor: Općina Usora/Jelah.info

NEMA KOMENTARA