18.8 C
Tešanj
Srijeda, 31 Maja, 2023

Putem Fonda za povratak BiH obnovljena kuća u Usori.

Nakon obnove četiri stambene jedinice putem Fonda za povratak BiH tijekom 2011. godine, ovih dana završena je obnova još jedne kuće u okviru projekta “Obnova stambenih objekata u funkciji povratka raseljenih osoba smještenih na području Zeničko-dobojske županije, čije je prijeratno prebivalište bilo na području ZDŽ i kojima je priznato pravo na privremeni smještaj – 2011”.

Obnovljena je kuća gosp.Ivana Komuškić iz Omanjske. Navedeni Projekt financirala je Vlada ZDŽ putem Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice ZDŽ. Radove je izvela firma “Teslićka trgovina” d.o.o Teslić, a uložena sredstva iznose 10.754,69 KM.
Ključeve obnovljene kuće Ivanu Komuškiću u ruke je predao ministar za rad, socijalnu politiku i izbjeglice ZDŽ Mirko Trifunović u četvrtak 05.01.2012. godine.

Nadzor nad radovima koje je izvela  tvrtka “Teslićka trgovina” d.o.o Teslić od strane Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice ZDŽ povjeren je firmi “Stilprojekt” d.o.o. Zavidovići. Koordinator na projektu bio je gosp. Mario Pranjić, dipl. sociolog,
stručni suradnik za pitanja socijalne zaštite, zdravstva, raseljenih i izbjeglih osoba.

Izvor: Općina Usora/Jelah.info

 

Povezane vijesti

POVEŽITE SE

59,080FansLike
295FollowersFollow
2,040SubscribersSubscribe

Najnovije vijesti