Rally Tešanj otvara reli sezonu u BiH

Rally Tešanj otvara reli sezonu u BiH

917
1
PODIJELI

Nakon što je krajem prošle godine, poslije gotovo 30 godina, u Sarajevu promotivno organiziran Rally Jahorina interes za rally sport u Bosni i Hercegovini naglo je porastao.

Stoga, Sportski auto-moto savez BiH ove godine ulazi u jedan veoma ambiciozan projekat – Rally Šampionat Bosne i Hercegovine. Novina u ovom projektu je Rally Tešanj 2014. koji je na programu početkom juna mjeseca. Takmičenje će biti organizirano u Tešnju i okolini uz pomoć privrednih subjekata ove regije uz pokroviteljstvo Općine Tešanj.

Promocija ove manifestacije bit će održana na Sajmu privrede u Tešnju, koji bi trebao biti organiziran od 8. do 11. maja ove godine.

Pored Tešnja i Sarajeva u kalendaru ovogodišnjeg Šampionata su još tri trke, dvije u Srbiji i jedna u Hrvatskoj, koje se boduju i za Šampionat Srbije.

1 komentar

  1. Terrific paintings! This is the type of information that should be shared across the net. Disgrace on Google for now not positioning this publish upper! Come on over and talk over with my web site . Thanks =)

Comments are closed.