12.9 C
Tešanj
Petak, 1 Marta, 2024

Ramo Isak: Letio sam i letiću opet. nema đe me nema, ima da iz pašteta iskačem

Fotografija Rame Isaka, ministra unutrašnjih poslova FBiH sa sinom Arnelom u helikopteru kojim su odletjeli u Potočare na društvenim mrežama je prije nekoliko dana izazvala lavinu komentara.

Odgovarajući na pitanja novinara otkud s njim i sin Arnel ministar se bezuspješno branio govoreći kako je sve u skladu sa zakonom.

Lavinu komentara zasigurno će izazvati i novi video sa osnivačke skupštine novog političkog subjekta nazvanog “Snaga naroda” čiji je predsjednik upravo on – Ramo Isak.

Isak je tokom osnivačke skupštine koja je održana u Zenici prokomentarisao, tačnije zagalamio u mikrofon šta misli o onima koji su ga s pravom prozivali zbog skandala koji je izazvala njegova fotografija sa sinom, piše Crna hronika. 

“Iz pašteta da iskačem… Nema gdje me nema, nema đe me nema“, vikao je Isak dok su mu okupljeni u zeničkom BKC-u aplaudirali:

“A letio sam da bi stigao na vrijeme da bi primio strance na sastanak koji su obećali zbog 20 miliona investicija Federalnoj upravi policije. Zato sam letio. I šta je sporno. Letiću opet. Nema gdje me nema“, zaurlao je ponovo Isak, pa ponovio “nema đe me nema”.

 

Povezane vijesti

Najnovije vijesti