14.2 C
Tešanj
Utorak, 16 Aprila, 2024

Reprezentacija BiH U15 na stadionu Šibovi u Jelahu

 

Da naš klub, i naša omladinska škola uspješno radi, već je stara vijest, i sve je više priznanja od sportskih radnika iz BiH, kao i iz inostranstva.
Još jedno priznanje nam odaju ljudi iz U15 Reprezentacije Bosne i Hercegovine, a o čemu se radi pročitajte u nastavku.

Nedavno smo bili svjedoci uspješno organizovane prijateljske utakmice sa kadetskom ekipom GNK Dinama iz Zagreba, i tom smo prilikom mogli vidjeti kako to rade veliki klubovi, ali su i drugi mogli vidjeti naše momke, uvjeriti se u kvalitet stadiona, i kvalitet rada sa omladinskim selekcijama u klubu.

Gosti iz Zagreba su bili prezadovoljni organizacijom utakmice, ali su imali dosta komplimenata za naše momke koji su nastupili protiv Dinama, i prepoznali ovo područje kao odlično mjesto za ulaganje u talente, što će na kraju puno pomoći cijelom ovom kraju.

Osim ove utakmice, FK Borac, i omladinska škola će biti domaćini U15 reprezentaciji Bosne i Hercegovine, kada će na stadionu Šibovi u Jelahu odigrati pripremne utakmice od čak četiri ekipe kandidata iz ovog dijela BiH.

Utakmice se igraju u utorak (12.06), sa početkom u 17.30 minuta, i tom prilikom će trener U15 reprezentacije, među učesnicima potražiti kandidate za konačan sastav reprezentativne ekipe.

Izuzetna čast za naš klub, ali i odavanje priznanja za uspješan rad kluba kao kolektiva, i priznanja za kvalitetan rad omladinske škole.

Čestitamo upravi, klubu, i trenerima na odličnim rezultatima, i želimo im puno uspjeha u daljem radu, a našim mladim momcima želimo uspješno predstavljanje na ovoj utakmici, i da daju sve od sebe kako bi iskoristili ovu priliku koja im se ukazala.

Prije ove utakmice, u 16.30 će se odigrati prijateljska utakmica između kadetskih ekipa Borca, i Sloge iz Doboja.

Odlična šansa za sve ljubitelje fudbala da u utorak, od 16.30 gledaju nekoliko utakmica, i ovim putem pozivamo sve navijače da dođu na stadion Šibove i pogledaju ove mlade igrače.

 

fkborac.ba/jelah.info

Povezane vijesti

Najnovije vijesti