19.1 C
Tešanj
Srijeda, 22 Maja, 2024

Ronaldo iznenadio djecu iz Tešnja

Ronaldo napravio sjajan gest u Dubrovniku i pokazao da nije arogantan..

Majka ova dva dječaka rođena je i odrasla u Rakovicama kod Tešnja..

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez nedavno su stigli u Dubrovnik, što je privuklo veliku pažnju hrvatskih medija, a upravo je napadač Juventusa danas napravio potez za svaku pohvalu.

Ronaldov boravak u Dubrovniku je pod velikom zaštitom njegovih čuvara koji nijednog trenutka ne dopuštaju da se bilo ko nepoznat približi Portugalcu, bilo da se radi o djeci ili fanovima koji žele autogram ili slučajnim prolaznicima koji i ne znaju o kome se radi.

Kada je Ronaldo izašao na ulice Dubrovnika, brojni fanovi pokušali su doći do njega kako bi dobili autogram ili napravili fotografiju, no to nije nije uspio niko osim dvojice braće s Lopuda koje je nogometaš Juventusa oduševio svojim potezom.

“Ronaldo je krenuo prema molu čim smo ga mi vidjeli.

Njegov security je zaustavljao ljude jer su se htjeli fotografisati s njim, a on to nije htio. Vidjeli smo da je slobodan prostor na plaži i čim je došao na mol, dao nam je znak da mu dobacimo loptu, potpisao nam se na nju i bili smo veoma uzbuđeni zbog toga”, rekli su za RTL Danas Luka i Leo Pulić.

Ronaldo i Georgina su u Dubrovnik stigli prije tri dana, a vjerovatno će u toku današnjeg dana ili najkasnije sutna napustiti Hrvatsku jer Portugalca očekuje derbi protiv Intera koji se igra za vikend.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti