17.2 C
Tešanj
Utorak, 18 Juna, 2024

S Merkur osiguranjem na besplatnu maturantsku ekskurziju!

Merkur BH osiguranje već drugu godinu realizira društveno odgovorni projekat ‘’U zdravoj školi zdrava djeca’’. II sezona projekta donosi mega zabavno takmičenje ‘’Igre bez granica’’ u kojima kroz zabavu, igru i smijeh te ponešto sportske spretnosti i sreće 3 pobjednička razreda mogu osvojiti besplatnu maturantsku ekskurziju koju dodjeljuje Merkur BH osiguranje.

‘’Jako smo ponosni što se projekat koji je u prošloj godini donio tako mnogo pozitivnih promjena u osnovnim školama širom Bosne i Hercegovine nastavlja. I ove godine, na zabavan, edukativan, ali i praktičan način, želimo približiti teme koje su od izuzetnog značaja za zdravlje, kvalitet života i buduće odrastanje djece. Stoga, pozivamo sve osnovne škole, roditelje i djecu da prijave učešće u projektu, a mi obećavamo dobru zabavu, vrijedne nagrade i trenutke za pamćenje’’, kazala je Sabina Mujanović, direktorica Merkur BH osiguranja.

Osnovne škole imaju zadatak da odaberu tim koji će predstavljati školu, a koji čini 7 članova – 1 nastavnik, 3 školarca i 3 roditelja te se putem prijavnog obrasca prijave na takmičenje ”Igre bez granica”. Rok za prijavu je 20. april 2018. godine, na nakon toga u nekoliko bh. gradova održat će se kvalifikaciona takmičenja. Pobjednički timovi kvalifikacionih takmičenja direktno se plasiraju u finalno takmičenje koje će se održati junu 2018. godine u Sarajevu. Tri ukupna pobjednika projekta osvajaju besplatnu ekskurziju za svoj razred.

Pravo na učešće imaju svi razredi osnovnih škola u Bosni i Hercegovini koji se spremaju na maturantsku ekskurziju. Prijavni obrazac dostupan je na web stranici Merkur BH osiguranja: www.merkur.ba te FB stranici ‘’U zdravoj školi zdrava djeca’’, a nakon popunjavanja, škole isti dostavljaju na mail: info@merkur.ba ili poštom na adresu: Merkur BH osiguranje, Fra Anđela Zvizdovića br. 1/9A, 71.000 Sarajevo.

Draga djeco, roditelji i nastavnici, neka ova školska godina bude puna uzbuđenja i zabave.

[Sponzorisani clanak]

Povezane vijesti

Najnovije vijesti