17.2 C
Tešanj
Utorak, 18 Juna, 2024

Samel Subašić: Hvala svima na podršci

Naš Samel Subašić proteklog se vikenda takmičio na Europskom prvenstvu u Parizu. Ruropski kup u Parizu je odmah poslije svjetskog prvenstva najznačajnije takmičenje u svijetu.

Na takmičenju je učestvovalo preko 700 takmičara cijelog svijeta.

Naš Samel se takmičio u jednoj od najtežih kategorija koja se zove Creative. U toj kategoriji osim Samela bili su i dvostruci i trostruci europski prvaci.

Godinama prevlast u ovoj kategoriji drže sile poput Južne Koreje, Japana, Njemačke i Francuske.

Creative ili Tehnika sastoji se iz dva rada prvi rad je dnevna frizura za koju imam 15 min vremena da je uradim, i drugi rad je vecernja frizura u kojoj je dozvoljeno vrijeme 30 min.

Naš Samel se nalazio pri samom vrhu, a kako nam je danas rekao još uvijek nije dobio službene rezultate. Čim ih dobije proslijedit će nam na jelah.info.

“Želim da se zahvalim čitateljima Jelah.info portala koji su me podržavali cijelo vrijeme, a pogotovo mojim sponozrima: Hvala mojoj porodici ,velikom covjeku i umjetniku Rikiju, firma Saracevic Tesanj, Opcina Tesanj, Zuteks Jelah, MUKI, Eko servis Tesanj, Plamingo Gracanica, MZ Jelah, Optimax Jelah, Oaza voda, ff Burger, caffe bar Generacija, Roma Jelah, Hifa Tank Tesanj” rekao je u kratkom razgovoru za naš portal Samel Subašić

Povezane vijesti

Najnovije vijesti