18.6 C
Tešanj
Srijeda, 31 Maja, 2023

Sandra Afrika se požalila da je prevarena u Jelahu?

Pjevačicu Sandru Afriku izgleda da gazda jednog kluba u Jelahu u Bosni i Hercegovini nije ispoštovao.

Naime, ona se svojim fanovima požalila putem društvene mreže Twitter da je prevarena.:

U klub “Aqua” u Jelahu više neću kročiti! Prevarena sam od strane vlasnika istog koji mi nije isplatio honorar. Gospodin je samo ugasio telefon. Kako bih ispoštovala publiku koja je platila ulaz, otpjevala sam jedan blok pjesama i napustila klub”, otkrila je pjevačica ružno iskustvo koje joj se dogodilo.”

Sve je bilo više nego idilično do Sandrina penjanja na pozornicu. Upravo tada je naime, vlasnik trebao Sandrinom menadžeru isplatiti honorar. No to se nije dogodilo. Vlasnik je jednostavno nestao a sve mobilne telefone isključio.

U nastavku prenosimo i priopćenje menadžmenta kluba Aqua:

“Naime, Sandra je pjevala na otvorenju cluba i naravno, sve regularno odrađeno, tako da je sada po drugi puta došla u club koji joj je jako dobro poznat, te nije bilo nikakve priče o nekim uvjetima i nejasnoćama oko plaćanja ili bilo čega. Djevojka je sa svojim bendom u Jelah stigla oko 17 sati i odradila probu u clubu, te otišla u hotel da odmori do nastupa. Od strane cluba AQUA je najavljeno gostovanje SANDRE AFRIKE i pjevačica se i pojavila u clubu, na bini, te ne vidimo u čemu je dodatni problem? Sandra je došla, izašla je na binu, pjevala 20 minuta i napustila club iz razloga koji su poznati samo njoj i njenom menadzeru. Vlasnik Cluba je ispoštovao sve dogovore vezane za nastup i ovom prilikom se izvinjavamo svim gostima koji su ostali uskraćeni za kompletan nastup ove pjevačice. Club AQUA je nebrojeno puta u zadnjih 9 mjeseci rada pokazao da se ne bavi prevarama i najavljivanjem pjevača koje ne može dovesti, pa tako ni ovoga puta,… Dakle, sinoć se desilo to što se desilo, Sandra je nakon 20 minuta prekinula nastup i ne smatramo se ni najmanje krivim za bilo šta u vezi tog nastupa…”

 

Jelah.info

Povezane vijesti

POVEŽITE SE

59,077FansLike
295FollowersFollow
2,040SubscribersSubscribe

Najnovije vijesti