14.4 C
Tešanj
Srijeda, 7 Juna, 2023

Sarajlija (32) objavio ljubavni oglas: Tražim curu koja ne mahala o tuđim životima, ne gleda turske serije i ne pući usne

Jedan neimenovani 32-godišnji Sarajlija postavio je oglas na Facebook stranici “Spotted Sarajevo” u kojem traži djevojku, a njegova objava odskočila je od drugih, te je za manje od 24 sata skupila preko 300 komentara.

Mnogi osuđuju njegovu objavu te govore kako ima mnogo dobrih djevojaka, ali da je problem u njemu, jer takve djevojke ne žele osobu kakva je on. Drugi su mu poželjeli sreću i komentarišu da svako ima pravo tražiti osobu kakvu žele pored sebe.

Naime, muškarac je u oglasu napisao šta mu buduća djevojka smije raditi, a šta ne. Prema njegovim željama, kada budu živjeli zajedno gledat će dokumentarne filmove, a nikako turske serije. Buduća djevojka se ne smije zanimati u horoskope, mahalanje u tuđe živote, a ne bi trebala ni objavljivati slike gdje je “utegnuta i sado mazo pućenje usta.

“Djevojka da ne objavljuje slike gdje je utegnuta i sado mazo pućenje usta, da nema objava o vučicama i nekim vođama čopora i lavicama, kraljicama, horoskopima, slikanja svega što stigne i ostalih budalaština što radi serijska proizvodnja na dnevnoj bazi. Da je ne interesuju tuđi životi, tračanje, turske ili bilo koje druge serije ili neko pranje mozga na tv-u. Može neki dokumentarac, historija, nešto poučno.

32-godišnji muškarac za sebe kaže da je školovan i da govori tri jezika, a da već duži period živi sa kućanskim aparatima kojima je dao i imena.

“Behija je za veš mašinu zadužena, Mejruša za perilicu posuđa, a Zubejda za popržit, prokuhat i propec šta vako, nako na brzu ruku, gore plin plata, dole rerna. Mi smo u potrazi za djevojkom koja poštuje roditelje, redovna u namazu i da zna čitat Kur’an. Napominjem da nisam zainteresovan za nemoral, jer mi ga je preko glave al fakat. Znači samo iskrenost ako je moguće, ako nije široko vam nebo”, navodi Sarajlija.

Dalje navodi kako traži samo muslimanku, te da ne može naći djevojku zato što nije “in” i ne sluša domaću rap muziku.

“Spletom okolnosti ne hodam po kafićima zadnje 3 godine, a zbog rada i sredine gdje radim, nema puno muslimanki, odnosno ima, ali s muslimanskim imenima većinom što mi ne odgovara al’ nikako znači. Možda bi trebao po kafićima da se napušavam čajeva i keslam uz neki domaći rap ono na, ne znam šta trebam uradit, da budem glup, pa da nađem zakrpu u životu, ne znam šta radim pogrešno gdje su dostojanstvo, karakter, obraz, iskrenost i kultura nestala”, navodi Sarajlija koji na kraju navodi kako je visok 186 centimetara i težak oko 88 kilograma, te da je više crn nego sijed.

U komentaru ispod objave, koji je prikupio najviše istomišljenika, se navodi kako neće pronaći djevojku kakvu želi, jer one ne žele osobu kakva je upravo on. Savjetuje mu se i da kupi još koju mašinu dok je praznično sniženje.

“Sve je to super i ima hvala Allahu mnogo djevojaka koje su hairli, ali, problem je u tebi jer one ne žele ni blizu osobu kakav si! Žao mi je, ali dobro čuvaj sebe jer sebi si najpreči takav kakav jesi, i kupi još koju mašinu dok je ovo praznično sniženje”, napisala je jedna djevojka.

Neke mu savjetuju da se malo edukuje, druge ga pitaju da li njegova buduća djevojka “smije disati”, a treći govore da sve ovo što traži je nemoguće pronaći.

“Nisu sve žene iste kao ni svi muškarci, al to što tražis je prosto nemoguće, svi mi imamo mane. Stavi se u poziciju da imaš sestru i da ti ovo sve neko sestri nametne”, savjetovala je muškarca jedna čitateljka.

Ukoliko se, ipak, pronašla djevojka koja će zadovoljiti njegove kriterije, poznao ju je da stavi srce na objavu.

Izvor: bihvijesti.ba

Povezane vijesti

POVEŽITE SE

59,114FansLike
295FollowersFollow
2,040SubscribersSubscribe

Najnovije vijesti