14.2 C
Tešanj
Petak, 24 Maja, 2024

Senad Durkalić: Veliki čovjek i profesionalac

Pošto smo obavješteni od Sportskog saveza općine Tešanj da je uskoro izbor sportste godine među kojima je kategorija i izbor sportskog novinara. Kontaktirao sam Senada Durkalića i rekao da će Paintballclub “Avantura” Tešanj predložiti njega za izbor sportskog novinara na što je Senad se zahvalio klubu na tome i zamolio nas da predložimo mlađe kolege iz svijeta novinarstva. Spomenuo je da je veliki broj priznanja dobio te je red da se mlađe kolege afirmišu jer kako je i sam rekao da rade jako kvalitetno.

Prijedlog je:
1.Halid Fejzić(TV Smart urednik emisije Sportal gdje su dobili priliku svi sportski klubovi i pojedinci da se promovišu).
2.Mirza Aljić(Sportska razglednica na radio ZOS Tešanj)
3.Ćamil Katica (dopisnik raznih portala Sport zdk,tešanj.net..)

Specijalna priznanja za afirmaciju sporta i medijsku podršku:
1.Radio Antena-Fahrudin Hrvić..
2.Radio ZOS Tešanj-Amela Sejdić..
3.Smart TV Tešanj..
4.NTV AMNA Tešanj(Halid Hundur)

Od web portala:
1.Tešanj net koji pruža medijsku podršku svim klubovima na području općine a skoro su učestvovali u izgradi web portala Sportskog saveza općine Tešanj kao i tehnička podrška istog.

2.Jelah info-Dugi niz godina pomaže klubove i uvjek su da pomognu da putem svog portala promovišu. Sarađuju sa svim sportskim klubovima na području Općine Tešanj iz kojih su već dobijali priznanja za pomoć u radu i promoviranju klubova.

Senad Durkalić je lice s najdužim stažom u sportu te će “Avantura” da predloži u tu kategoriju.Senad je mnoge poteze vukao za sport te je red da i mi povučemo da bude lice koje smo naveli.

Iskreno se nadamo da će komisija dobro da razmotri naše prijedloge a bili bi najsretniji da svi dobiju jer iskreno i zaslužuju.
Sportski pozdrav iz Avanture..

Povezani članci:
Poziv za dostavu prijedloga za Izbor sportiste godine općine Tešanj 2015.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti