Šibovi pretvoreni u pravo malo gradilište

Šibovi pretvoreni u pravo malo gradilište

282
0
PODIJELI

Poslije završetka izgradnje terena sa umjetnom travom na kojem još nedostaje ograda, zaštita za ivičnjake i stubovi za rasvjetu koji će biti vrlo brzo ugrađeni, slijedi nastavak radova na uređenju pomoćnog terena na stadionu Šibovi u Jelahu.

Nakon ravnjanja terena danas su na red došli radovi na drenažnom sistemu za odvod viška vode, a poslije toga se ponovo ravna teren, nanosi zemljana podloga i sije trava.
Osim ovih radova predviđena je i gradnja malog parka na sastavu između klubane, glavnog i pomoćnog stadiona koji će ovaj kompleks učiniti još ljepšim.

Sa ponosom možemo reći da se na Šibovima pravi odličan sportski centar koji će imati tri izuzetno kvalitetna i funkcionalna terena na kojima će naši igrači moći trenirati u svako doba godine.
Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli da se od ničega napravi nešto zaista impresivno, a pogotovo najboljim navijačima koji svakodnevno volonterski pomažu svom klubu, i najboljem Upravnom odboru koji brine o ovom klubu i stadionu kao o svojoj kući.

FK Borac Jelah

NEMA KOMENTARA