16.2 C
Tešanj
Ponedjeljak, 17 Juna, 2024

SMRT POD TOČKOVIMA: U Prnjavoru stradao 72-godišnjak u saobraćajnoj nesreći

SEDAMDESETDVOGODIŠNJI Š. A., iz prnjavorskog naselja Babanovci, smrtno je stradao jučer (subota) oko 10 časova u saobraćajnoj nesreći u Ulici Bože Tatarevića u tom gradu.

“Novosti” saznaju da je nesrećni Adamović, u prigradskom naselju Vijaka nadomak Stočne pijace, stradao pod točkovima teretnog kamiona, koji se nezvanično u tim trenucima kretao unazad, a za čijim volanom se nalazio M.S. (41) iz Tešnja (Federacija BiH).

 – U saobraćajnoj nezgodi  učestvovali su: M.S., rođen 1980. godine iz Tešnja, koji je upravljao teretnim vozilom marke “Man” i pešak Š.A., rođen 1949. godine iz mesta Babanovci, opština Prnjavor, koji je prilikom nezgode smrtno nastradao – potvrđeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

 Uviđaj na licu mesta nezgode obavila je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Tatjana Ninković, zajedno sa policijskim službenicima  Policijske stanice  Prnjavor.

Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mere kao i veštačenja radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske-stoji u tužilačkom saopštenju.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti