0.8 C
Tešanj
Nedjelja, 3 Decembra, 2023

Solari očekivano slavili protiv Srednjoškolaca

Ekipa Slobode je danas u Tuzli dočekala ekipu Bosne TS iz Tešnja. Utakmica je kako se i očekivalo završila pobjedom domaćina 33:26 (16:13). Gosti su u prvom poluvremenu pružili jak otpor, ali kvalitet domaćina i činjenica da je ekipa iz Tuzle ipak pretendent za osvajanje Premier lige u drugom poluvremenu došli su do izražaja. Početkom drugog poluvremena domaćini su stekli prednost koju su očuvali do samog kraja utakmice i očekivano zabilježili još jednu pobjedu. Kod domaćina najviše su se istakli Suhonjić Emir sa 8, Babovič Omar i Mujić Edin sa po 5 pogodaka, dok je kod gostiju Kobilica Amar cijepao mrežu sa 12 pogodaka, a Gušić Edin i Jusufbašić Ammar sa po 4.

Sloboda: Bojić. Cerić 1, Suhonjić 8, Babović 5, Jahić 1, Mujić 5, Ramić 2, Sejdinović 4, Mujezinović, Šahdanović 3, Husejnović 1, Paprikić, Hajdarhodžić 1, Serhatlić, Đulić 1, Ferhatbegović 1.
Trener: Bulić Mirza

Bosna-TS: Sinanović, Beganović, Isaković A., Gušić 4, Hadžić, Kobilica 12, Isaković Z. 2, Kovačević, Omahić 1, Dolamić 1, Jaćimović, Tucaković 2, Šaranović, Kotorić, Jusufbašić 4.
Trener: Filipović Ljubomir

Sudijski par: Nurić Adnan/Memić Mirza
Delegat: Muratović Šefik

Isključenja: Sloboda: 6 min.; Bosna-TS: 2 min.
Sedmerci: Sloboda: 2/2; Bosna-TS: 3/2

Povezane vijesti

Najnovije vijesti