28.8 C
Tešanj
Srijeda, 24 Jula, 2024

Stolice bh.brenda Artisan kao dio interijera popularnog resorta na Islandu

Naime, upravo je stolica ‘Neva’ iz njihovog asortimana postala dio interijera luksuznog Blue Lagoon resorta na Islandu

Da kvalitetan dizajn ne poznaje granice, potvrdila nam je već nekoliko puta i bh.kompanija Artisan sa sjedištem u Tešnju, koja se jedinstvenim namještajem izrađenim od masivnog drveta i ručnoj, artisanskoj izradi istoga, izdvaja na svjetskom tržištu. 

Naime, upravo je stolica ‘Neva’ iz njihovog asortimana postala dio interijera luksuznog Blue Lagoon resorta na Islandu, točnije dio njihovog lounge dijela, gdje stolice čistim linijama i prirodnom teksturom pridonose toplom i minimalističkom ugođaju u prostoru. Resort Blue Lagoon obuhvaća i niz bazena s morskom vodom bogatom mineralima i popularna je destinacija za sve one koji žele biti u harmoniji s prirodom te iskusiti nešto drugačiju vrstu spa odmora. 


Ovo nije prvi put da stolica Neva krade simpatije interior stručnjaka. Ono što ovu dizajnersku stolicu izdvaja upravo je dizajn koji je inspiriran poetikom vala – fluidna je, zaobljena te mekanih prijelaza. Jako je lagana, a njena proizvodnja spaja vrhunsku tehnologiju i preciznu ručnu obradu iskusnih majstora. Dizajn ‘Neva’ stolice potpisuje dvoje mladih hrvatskih dizajnera, Ruđer Novak –Mikulić i Marija Ružić (Regular Company). Stolica ‘Neva’ 

Predstavljena je 2013.godine, kao jedan od prvih komada iz ‘Neva’ kolekcije. S obzirom na to da je ova stolica već osvojila nekoliko nagrada na međunarodnim sajmovima namještaja, pronašla put do svjetski poznatih ugostiteljskih objekata, ne sumnjamo da ćemo uskoro pisati o novim uspješnim interior pričama u potpisu brenda Artisan.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti