27 C
Tešanj
Ponedjeljak, 17 Juna, 2024

Sve je bila laž? Mustafa Hrustić istjeran iz stana koji mu je platila Marija Šerifović

Nedavno je na YouTubeu objavljen intervju sa Saliha, vlasnicom stana u kojem je Mustafa živio, koja tvrdi da je morala da ga izbaci jer je bio prevarant

U junu prošle godine, mediji su bili puni vijesti o humanom gestu pjevačice Marije Šerifović, koja je pomogla Mustafi Hrustiću iz Zenice, koji je godinama spavao ispod mosta. Marija je platila kiriju za stan za godinu dana, pokrila sve račune i obezbijedila tri obroka dnevno u obližnjem restoranu za Hrustića. Takođe, Mustafa je navodno dobio posao na gradskim bazenima.

Međutim, nedavno je na YouTubeu objavljen intervju sa Saliha, vlasnicom stana u kojem je Mustafa živio, koja tvrdi da je morala da ga izbaci jer je bio prevarant. Saliha je izjavila da je Mustafino spavanje ispod mosta bila čista gluma kako bi izazvao sažaljenje i dobio donacije, piše Oslobođenje.

Prema njenim riječima, Mustafa se oženio, otišao iz stana i rekao joj da ga slobodno izda drugome jer se neće vratiti. Saliha tvrdi da je Mustafa upropastio stan, nazivajući ga neradnikom, lažovom, kockarom i alkoholičarom. Takođe je napomenula da je bio jako neuredan i da su lažne tvrdnje o njegovom životu sa ženom i njenim troje dece.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti