5.3 C
Tešanj
Nedjelja, 21 Aprila, 2024

Sve lošija situaciju u sportu!

Fudbaleri našeg Borca, iako nemaju idealne uslove, itekako mogu biti zadovoljni situacijom, za raliku od igrača iz mnogih drugih klubova, među kojima je, nažalost i ekipa TOŠK-a.
U narednom tekstu pročitajte apel igrača, i stručnog štaba TOŠK-a koji su poslali na portal navijačke skupine Atomci.

Igrači prvotimci ne treniraju 7 dana a poslednji puta su se susreli s loptom na utakmici domaćoj kada su pobjedili Mladost iz Kaknja.Razlog ne treniranja su neizmjene obaveze prema igračima i stručnom štabu a s treninzima če nastaviti kada se izmire obaveze prema njima.

Utakmica protiv Usore će se odigrati u najjačem sastavu zbog svog obraza jer ne žele da ih neko proziva po gradu Tešnju zbog gubitka bod-ova kod kuče(jer su ovi bodovi neophodni ekipi Usore koja se bori za opstanak) ili jednostavno da se ne ponovi utakmica prije par sezona TOŠK-Pobjeda gdje je bilo svega osim fudbala a o tome smo pisali ranije na našem portalu.
Osim neizmirenih obaveza kluba prema njima naveli su da rade u jako lošim uslovima gdje nedostaju lopte a kamoli nešto drugo…

Ekipa TOŠK-a danas igra kod Azota iz Vitkovića gdje če ekipu s klupe predvoditi pomočnik šefa stručnog štaba Hamdo Kahvić a na raspolaganju će imati juniore i kadete a ovako je odlučeno da ne bih došlo do još većih problema zbog neodlaska na utakmicu u Vitkoviće.

Ovim putem pozivamo navijače da dodju na stadion Luke u srijedu 23.maja.2012 godine u 17 sati kada igramo protiv Usore koja je ujedno i poslednja utakmica u ovoj sezoni za nas mada ima još tri kola protiv Rudara iz Breze,Bosne iz Visokog i Bosne iz Sarajeva.

O narednim dešavanjima čemo Vas blagovremo da izvjestimo u narednim danima na portalu atomci.ba a nadamo se da trenutna Uprava NK TOŠK-a neče da suspenduje Šefa stručnog štaba Ajdina Mrgudu i igrače u utakmici protiv Usore što bih izazvalo još veću buru negodovanja.

Atomci.ba/Jelah.info

Povezane vijesti

Najnovije vijesti