25.8 C
Tešanj
Utorak, 16 Aprila, 2024

Svjedok nesreće u Lončarima: “Stresno je gledati nepomične ljude u gomili lima”

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Brčkog jutros su poginuli supružnici Fahro i Dževdeta Bečirović i Almir Dolamić iz Tešnja.

Kako otkriva izvor, iza supružnika Bečirović ostalo je četvero djece. Oni su krenuli u Brčko kako bi kupili robu, jer su bili trgovci na pijaci. 

– Nesreća sa smrtnim ishodom se dogodila u mjestu Lončari, opština Donji Žabar. U nezgodi su učestvovala dva vozila, Audi, kojim je upravljao S. S. iz Brčkog, koji je zadobio lakše tjelesne povrede, i Mercedes kombi, u kojem su se nalazili A. D., ženska osoba i F. B. Na licu mjesta su smrtno stradali A. D. i ženska osoba – potvrdila je Aleksandra Marić, portparol PU Bijeljina, piše “Avaz”.

“Pođeš na posao da zaradiš šta, naleti bijesna glava silovitom brzinom i pobije komplet porodicu. Stresno je gledati nepomične ljude u gomili lima koju vatrogasci kidaju komad po komad i sijeku šasiju kombija da bi ih spasili. Strašno je još što poznajemo te osobe koje su vrijedne i borbene. Jedan monstrum je prekino tri života iz svog bijesa.” – izjavio je svjedok nesreće za portal Crna-Hronika.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti