Tekvandoašicu iz BiH pokušali oteti u Šijama. Nokautirala je otmičara i pobjegla

Tekvandoašicu iz BiH pokušali oteti u Šijama. Nokautirala je otmičara i pobjegla

2183
0
PODIJELI

Reprezentativka Bosne i Hercegovine, Nadina Mehmedović, bila je žrtva pokušaja otmice u Šijama, napisao je njen otac Elvin na Facebooku.

“Želimo da obavijestimo javnost da se desila nestvarna situacija u nedjelju u večernjim satima, nepoznate osobe su pokušale otmicu u Šijama Nadine Mehmedovic reprezentativke Bosne i Hercegovine u taekwondou. Pokušali su je na silu ugurati u auto uz prijetnje i fizićku silu i nanijeli jos lakše tjelesne povrede. Uz Božiju pomoć i njenom iskustvu u borbama na takmićenjima uspjela je jednog otmičara nokautirati i pobjeći te izbjegnuti najgori scenarij.Ovo objavljujem iz razloga da se ne bi desilo nekom ponovo,da bi se pazili nemilih događaja itd.

Napomonjem da zbog istrage policije ne možemo otkriti više detalja i da je istraga u toku. Nadina je prije par dana napunila 17 godina i kao maloljetna osoba je uspjela izvući se iz najgore moguće situacije. Svi smo u šoku zbog ovog događaja, ako je neko nešto vidio ili zna svaka informacija će nam dobro doći”, napisao je Elvin Mehmedović.

NEMA KOMENTARA