27.3 C
Tešanj
Ponedjeljak, 15 Aprila, 2024

Tesanjske kompanije imaju srce

Našoj redakciji se javila grupa studenata iz Tešnja, koja studira u Mostaru sa željom da uputi svoju zahvalu jednoj od tešanjskih firmi.

Naime kako su nas informirali njihov studentski život je otežan već samom činjenicom da za svoja putovanja na relaciji Mostar – Tešanj, nemaju direktnu autobusnu liniju, koja je nekada postojala. Shodno navedenom studenti iz Tešnja koji studiraju u Mostaru, su prinuđeni snalaziti se svakako, kako bi stigli na svoje odredište.

Ali i ovaj put kao mnogo puta dosada, tešanjske kompanije su pokazale svoje veliko srce za budućnost ovog grada kroz brigu o mladima. Tako ova grupa studenata ovom prilikom posebnu zahvalnost želi uputiti HIFA grupaciji, čije se rukovodstvo zajedno sa uposlenicima ove kompanije, trudi olakšati studentima njihove muke.

Kako ističu ovi mladi ljudi, njihova pomoć zaista je nesaglediva jer se trude pomoći u svakom segmentu u kojem je moguće. O djelovanju HIFA grupacije u zajednici kao društveno odgovorne kompanije nije potrebno pisati, njihova djela govore sama za sebe više od hiljadu ispisanih riječi.

Rifa Vilašević/zosradio.ba

Povezane vijesti

Najnovije vijesti