20.5 C
Tešanj
Ponedjeljak, 22 Jula, 2024

VIDEO: Tešanjski iluzionista Staneli oduševio žiri hrvatskog Supertalenta

Iluzionista Staneli, rodom iz Tešnja, dobio je prvi ovosezonski zlatni taster na hrvatskom Supertalentu, a svojim nastupom protekle noći najviše je oduševio Maju Šuput.

Ovaj 25-godišnji iluzionist žiri hrvatskog Supertalenta ostavio je bez riječi nakon svog performansa koji je nagrađen najvećom nagradom u kvalifikacionom dijelu takmičenja.

Svoj performans započeo je balansiranjem kolica na bradi, nakon čega je prešao na trik s novcem, a iz minute u minutu demonstrirao je nove trikove koji su izmamili gromoglasne aplauze. U glavnom dijelu nastupa njegova asistentica bila je članica žirija Maja Šuput.

U performansu koji je izveo Maja je izvukla “najbitniju kartu u svom životu”, na kojoj je umjesto broja 8 bila fotografija nje i njenog djeteta, što je izmamilo suze na njenom licu.

https://www.youtube.com/watch?v=qVgrpYaKCRU

“I da se ovo nije dogodilo morala bih vam reći da je ovaj nastup bio stvarno fenomenalan”, kazala je Šuput kroz suze.

Ni drugi članovi žirija Martina, Janko i Davor nisu bili bez pohvala za Tešnjaka, a na kraju prije pritiska na zlatni taster, Šuput je kazala da ju je dirnuo nastupom.

“Kao neko ko može biti motivacija i poticaj drugima i kao neko ko može definitivno pokazati, ako želi, da može napraviti sve što hoće, od mene imaš…”, kazala je Šuput te pritisnula prvi ovosezonski zlatni taster.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti