14.2 C
Tešanj
Utorak, 16 Aprila, 2024

Teslić : Evidentirano krivično djelo „Posebni slučajevi falsifikovanja isprave“

Podnesen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima protiv dva lica iz Teslića

Policijski službenici Policijske stanice Teslić su Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijeli Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima „Oštećenje tuđih prava“, „Posebni slučajevi falsifikovanja isprave“ i „Navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja“ protiv lica inicijala S.S. i M.L. oba sa područja opštine Teslić.

Za navedena lica postoji osnov sumnje da su kao saizvršioci izvršila navedena krivična djela, na način da lice inicijala S.S. nije poštovalo pravosnažnu i izvršnu presudu Osnovnog suda u Tesliću u kojoj je navedeno da oštećenom licu treba da ispaltiti određeni novčani iznos i nadoknadi troškove parničnog postupka.

Nakon čega je pokrenut postupak izvršenja radi prinudne naplate potraživanja na putnički automobil vlasništvo lica inicijala S.S. U namjeri da se ne provede postupak izvršenja u korist oštećenog lica, lice inicijala M.L. je kao posrednik sačinilo ugovor o posredovanju u trgovini motornim vozilima između lica inicijala S.S. i trećeg lica, da bi taj ugovor pokušalo da provede u Policijskoj stanici Teslić.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti