32 C
Tešanj
Utorak, 16 Jula, 2024

Teslić- Konobaricu gađao flašom pa napao policajce

Policijskoj stanici u subotu oko 22.30, prijavljeno je da se u jednom ugostiteljskom objektu na području opštine Teslić nalaze dva lica u alkoholisanom stanju koja odbijaju da napuste objekat

Teslićanin A.P. uhapšen je zbog sumnje da je pijan vrijeđao i flašom gađao konobaricu ta napao policajce.

On je osumnjičen za krivična djela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

“Policijskoj stanici Teslić, u subotu oko 22.30, prijavljeno je da se u jednom ugostiteljskom objektu na području opštine Teslić nalaze dva lica u alkoholisanom stanju koja odbijaju da napuste objekat. Po ulasku policijskih službenika u ugostiteljski objekat uočena su lica inicijala A.P. i B.V., gdje je lice inicijala A.P. vrijeđalo radnicu navedenog objekta, nakon čega je u pravcu iste bacilo flašu koja je udarila u zid i šank”, navode iz Policijske uprave Doboj.

Potom je A.P. verbalno i fizički nasrnuo na policijske službenike pa je uhapšen.

“Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 14 g/kg. S obzirom na to da su navedena krivična djela izvršena u ugostiteljskom objektu poslije 22 časa, nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv vlasnika lica inicijala Ž.M. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije”, navode iz policije.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti