14.2 C
Tešanj
Petak, 24 Maja, 2024

Teslić: Sipali šampon u novoj fontani

Nedavno izgrađena fontana u centru Teslića, sinoć je bila na meti neodgovornih pojedinaca koji su u fontanu sipali šampon.

S obzirom da je centar grada, uključujući kružni tok sa fontanom pod video nadzorom, slučaj je prijavljen Policijskoj stanici u Tesliću, te će po otkrivanju identiteta vandala isti biti terećeni za uništavanje javne imovine i ugrožavanje bezbjednosti saobraćaja.

Ukoliko nam je zajednički cilj i interes da naša lokalna sredina, naš grad, naša opština, naš Teslić bude što bolje i ljepše mjesto za život svi mi koji živimo ovdje trebamo odgovorno da se odnosimo prema javnoj imovini koja pripada svima nama i da svi na svoj način damo doprinos svojoj zajednici.

Pojedinci koji su sipali šampon u fontanu u toku noći su pokazali potpuni nedostatak poštovanja ne samo prema javnoj imovini, već prema svim svojim sugrađanima.

Pozivamo građane da zajedno čuvamo naš grad, a da se ukoliko imaju prijedloge, sugestije i primjedbe u pogledu izgleda, korištenja, te uređenja javnih površina, obrate nadležnom Odjeljenju za stambeno – komunalne poslove, kao i Odjeljenju za inspekcijske poslove sa komunalnom policijom.

Građani se mogu obratiti nadležnim službama putem telefona, putem aplikacije e-citizen, kao i lično u prostorijama Opštinske uprave Teslić, navode na službenoj stranici Opština Teslić

 

Povezane vijesti

Najnovije vijesti