16.2 C
Tešanj
Ponedjeljak, 17 Juna, 2024

Teslićanin slagao da je policajac pa na prevaru uzeo novac

Na prostoru opštine Teslić ovih dana je zabilježena nesvakidašnja prevara. Naime, za sada nepoznati muškarac se predstavljao kao policajac te obećavao nabavku ogrjeva po cijeni od 300 eura.

Nakon zaprimanja prijave o prevari Policijski službenici Policijske stanice Teslić preduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska lica koje se lažno predstavilo da je policijski službenik.

Kako je potvrđeno iz PU Doboj, Policijskoj stanici Teslić, tokom jučerašnjeg dana prijavljeno je da je dana 07.08.2022. godine, nepoznato lice došlo do porodične kuće oštećenog lica te da se istom predstavilo da je policijski službenik Policijske stanice Teslić i da mu može nabaviti ogrjevno drvo, za šta mu je oštećeno lice dalo novac u iznosu od 300 eura.

Nepoznato lice je izjavilo da će ogrjev dovesti narednog dana te da će mu oštećeno lice tad isplatiti preostali iznos novca. S obzirom da se nakon navedenog nepoznato lice nije pojavljivalo sve je prijavljeno Policijskoj stanici Teslić.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „Prevara“.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti