25.8 C
Tešanj
Utorak, 16 Aprila, 2024

Tešnjak se tokom policijskog sata vozio se sa drogom i mačetom

DOBOJ – E. K. (40) iz Tešnja uhapšen je u Doboju nakon što je prekršio policijski čas, a tom prilikom kod njega je pronađena manja količina spida i mačeta, potvrđeno je “Glasu Srpske”

Policijska uprava Doboj, navodeći inicijale, saopštila je da je osumnjičeni kontrolisan jutros oko tri časa u ulici Dobojskih brigada.

– Policija je zaustavila “škodu” kojom je upravljao E.K. iz Tešnja. Pregledom vozila pronađen je paketić sa bijelom praškastom materijom koja  izgledom upućuje da se radi o drogu „spid“, a nađena je i mačeta. Tokom kontrole lice E.K. je odbilo da se podrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu- rekli su u policiji.

Dodali su da su  osumnjičenom uručeni prekršajni nalozi za počinjene prekršaje ograničenje kretanja na određenom prostoru i za počinjeni prekršaj iz oblasti Zakona o sprečavanju i suzbijanju zloupotrebe opojnih droga, zbog odbijanja da se podrgne testiranju na opojne droge.

Naveli su da će pronađeni paketič biti poslat na vještačenje, nakon čega će protiv navedenog   biti preduzete zakonom propisane mjere i radnje

Povezane vijesti

Najnovije vijesti