7.2 C
Tešanj
Utorak, 5 Marta, 2024

Težak lančani sudar osam auta u Doboju. Povrijeđeno više osoba

Čak osam automobila je učestvovalo u dvije odvojene saobraćajne nesreće koje su se juče dogodile na području Doboja, a tom prilikom povrijeđeno je više osoba.

Do prve nesreće je došlo na dionica puta Rudanka-Doboj, u mjestu Bare, oko 13.45 časova.

– Do nesreće je došlo kada su se sudarili „golf 5“ koji je vozio R. S. iz Bileće, „reno“ kojim je upravljao dobojlija G. I. i „škoda“ za čijim volanom je bio Ž. M. iz Srpca.

– U ovoj saobraćajnoj nezgodi povrede su zadobili suvozač u „škodi“ M.P. iz Banjaluke kojem su u dobojskoj bolnici konstatovane lakše povrede, vozaču „renoa” G.I. su konstatovane teške tjelesne povrede, suvozaču iz navedenog automobila A.M. još uvijek nisu konstatovane povrede i vozaču „škoda” l Ž.M. su konstatovane teške tjelesne povrede – rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Ona je dodala da se druga nesreća dogodila na raskrsnici ulica Hilandarska i Kneza Lazara u Doboju oko 20.25 časova.

– U ovoj nesreći učestvovali su D.Đ. iz Doboja koje je upravljao s automobilom „reno”, E.Ć. iz Doboja koje je upravljao vozilom „seat”, parkirani automobil „pežo” vlasništvo A.G. iz Doboja, još jedan parkirani „pežo“ vlasništvo S.S. iz Doboja i parkirani automobil „BMW” vlasništvo R.G. iz Doboja – pojasnila je Kerkezova.

Suvozač i putnici iz „seata” su se javili u dobojsku bolnicu radi ukazivanja ljekarske pomoći i njima su konstatovane lake tjelesne povrede.

Suvozač i putnici iz „seata” su se javili u dobojsku bolnicu radi ukazivanja ljekarske pomoći i njima su konstatovane lake tjelesne povrede.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti