16.2 C
Tešanj
Ponedjeljak, 17 Juna, 2024

Tomislav Filipović Čičak sebi dao ZADATAK: “Kakav Isak, srušiću Gruevsku” (VIDEO)

Na njegov nastup u “Nikad nije kasno” niko nije ostao ravnodušan, budući da je svojom neverovatnom rokerskom energijom “srušio” Grandov studio. Dalmatinac Tomislav Filipović, poznatiji kao Čičak, iz Bosne i Hercegovine došao je i više nego spreman za televizijsku scenu na kojoj se pojavio nonšalantno, u farmerkama, crnoj majici sa fronclama i ženinim modnim detaljima. 

Minđuše sa cirkonima,poduža ogrlica i suprugin prsten sa kamenom samo su deo Tominog stajlinga sa kojim se niko od njegove okoline nije složio. 

0A0A4825.JPG

– Žena mi je rekla da ne mogu da izađem ovakav, ali mogu! Ali realno ako Maneskin, pobednici Evrovizije, mogu da ubijaju preglede na tome, mogu i ja na dve ženske minđuše. Hteo sam da zalepim pet, šest ali ne bih dobro došao kući – priznaje Toma i dodaje da je oduvek bio ekstravagantan, te osim tetovaže nota na ruci ima i lik Elvisa Prislija. 

0A0A4845.JPG

Iako je slušajno završio u takmičenju i vrlo je opušten kada je reč o pojavljivanju na televiziji, Tomislav kaže da ima velike planove za dalje, a jedna od njih je i pobeda. 

– Nisam rekao da ću da pobedim, to je odlika nesigurnih i sebičnih ljudi, ali ako kažem da hoću da pobedim, to je odraz borbenosti i želje – ističe i otkriva da će njegov naredni nastup da parira svetskim standardima. 

– U drugom krugu hoću da nastup bude filmski, nešto poput Lejdi Gage, nešto što još nije viđeno. Mariju Gruevsku sam gledao u “Zvezdama Granda” i mislim da ću je srušiti. To nije moja muzika, ja nisam ljubitelj njene muzike, više sam preferirao Isaka Šabanovića, ali je poštujem je do nebesa, isto kao i Zorju Pajić. To je veliki izazov, ali ja volim sebi da natovarim teret na leđa, i ako mi dozvole da otpevam i izvedem to što sam zamislio, srušiću Gruevsku ali u pozitivnom smislu, ne u negativno da ću je poniziti. A ona je genijalna – rekao je Filipović i otkrio koji duet bi bio idealan za njih.

gruevska.jpg

A šta sve to ovaj simpatični Dalmatinac priprema za drugi krug, saznajte u videu. 

grand.online

Povezane vijesti

Najnovije vijesti