16.2 C
Tešanj
Ponedjeljak, 17 Juna, 2024

TOŠK uputio izvinjenje navijačima zbog pisma

Tražili pomoć javnosti, ali je to pogrešno protumačeno

NK TOŠK Tešanj je prije nekoliko dana na svojoj zvaničnoj stranici objavio “apel za pomoć” svom klubu i saopštio da se na računu kluba nalazi svega nešto preko 2 000 BAM, te da za isplaćivanje igrača na mjesečnom nivou je potrebno 14 000 BAM.

Ipak, nekoliko dana nakon toga Upravni odbor ovog niželigaša je sastavio novo saopštenje u kojem su pokušali objasniti da je prošlo saopštenje bilo u pogrešnom kontekstu shvaćeno.

“Na večerašnjem Upravnom odboru koji je održan u prostorijama kluba NK TOŠK Tešanj, a vezano za izjavu koja je data na našoj zvaničnoj Facebook stranici od dana 4.10. 2021. godine uz velike emocije i obaveze koje pristižu, član Uprave koji je zadužen za pravne poslove je sročio dopis koji je imao namjeru da animira zvanične lokalne institucije, privrednike koji nisu uključeni u podršku klubu. Obavještenje se razumjelo i shvatilo u pogrešnom kontekstu, kako u javnosti tako i od članova kluba.

Želimo da se zahvalimo svakome od njih koji je na bilo koji način doprinio u radu i pomoći klubu, kao i vjernim navijačima našeg fudbalskog kluba. Sve nejasnoće su otklonjene. Ovom prilikom želimo uputiti izvinjenje zbog preoštro shvaćene obavijesti, koja je, ponavljamo, bila iz dobre namjere. Bez obzira na sve okolnosti TOŠK Tešanj će zadržati postojeći kurs i ime kakvo mu pripada, te do kraja polusezone izmiriti sve svoje obaveze prema svim angažovanim klubu, a što se odnosi na njihove naknade.”, stoji u saoštenju ekipe iz Tešnja.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti