12.4 C
Tešanj
Petak, 24 Maja, 2024

Tragedija kod Modriče: Poginula dva vozača

MODRIČA – Vozači golfa i honde, M.S. sa područja Šamca, i F.M. sa područja Usore, poginuli su sinoć u saobraćajnoj nesreći na dijelu magistralnog puta Modriča – Šamac u mjestu Miloševac, opština Modriča, potvrđeno nam je u policiji.

Nesreća se, kako je saopceno iz CJB Doboj, dogodila sinoc oko 18.40 sati.

“Teške povrede zadobili su D.B. sa područja opcine Šamac, suvozač u vozilu marke golf, i I.M., R.M. i trinaestogodišnje dijete koji su se nalazili u hondi”, navodi se u policijskom saopcenju.

Povrijeđeni su zadržani na liječenju u dobojskoj bolnici.

Povrijeđena trinaestogodišnjakinja je operisana, nalazi se u Službi za anestziju i reanimaciju, pod stalnim je ljekarskim nadzorom, i sve dalje prognoze su neizvjesne. Pacijent R.M. je odmah nakon dijagnistike glave upućen na Kliniku za neurohirurgiju u Banjaluku, dok je D.B. operisan u našoj ustanovi, i nakon zaustavljanja krvarenja u trbušnoj duplji, takođe je upućen u Kliniku za neurohirurgiju – navela je Vulićeva.

“Uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj, izvršili su policijski službenici Policijske stanice Modriča”, saopcila je Ljerka Stanimirović, portparol CJB Doboj.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti