Travančić trenira sa Borcem iz Jelaha

Travančić trenira sa Borcem iz Jelaha

217
0
PODIJELI

Anid Travančić prošle sezone prvotimac Čelika i doskorašnji U-21 reprezentativac BiH trenira sa nogometašima federalnog drugoligaša Borca iz Jelaha.

Dvadesetogodišnji nogometaš bez saglanosti NK Čelik otišao je na probu u beogradsku Crvenu Zvezdu s kojom je boravio i na pripremama u Sloveniji. Nakon 1. faze priprema Beograđani su otišli na turnir u Švicarsku, dok se Anid vratio kući u Jelah, čekajući, kako je lično za sportzdk.ba izjavio, da “njegov zastupnik riješi spor sa Čelikom”.

U međuvremenu reagovali su Vlado Jagodić, šef stručnog štaba i uprava Čelika koji su perspektivnog nogometaša suspendovali. Direktor Čelika Alija Porča potvrdio nam je, kako cijeli slučaj nije odmakao sa mrtve tačke i pregovoru sa Travančićem ili njegovim zastupnikom nije bilo.

Čekajući rasplet Travančić se odlučio priključiti pripremama ambicioznog Borca čije treninge vodi Zlatko Spasojević. Kamera našeg saradnika danas poslijepodne “snimila” je Anida kako na treningu na stadionu “Šibovi” predvodi kolonu sa igračima Borca, odakle je i krenuo ka Zagrebu, Lokomotivi, Dinamu, Čeliku, pa i Crvenoj Zvezdi s kojom je imao priliku trenirati 10-tak dana.

Sportzdk.ba/jelah.info

NEMA KOMENTARA